Без казус

Партньор

“одело България” ЕООД е част от Bayraktarlar Holding, основан през 1979 г. в Турция. В световен план холдингът включва фирми в различни бизнес сфери – от производство на светлини за автомобилната индустрия, през застраховане, строителство и туризъм. Служителите, заети в автомобилния сектор, са над 3 500, а повече от 200 специалисти работят в развойните центрове в Германия и Турция. Сред клиентите на компанията са най-големите автомобилни производители – от немските концерни Ауди, Мерцедес, Фолксваген и БМВ, до Рено, Тойта, Форд и Фиат.
Началото на историята на “одело” в България е поставено през месец юни 2018 г., с церемония по първа копка за строеж на завод за производство на автомобилни светлини край гр. Пловдив и създаването на развоен център в гр.София. За инвестицията си в страната, компанията е удостоена със Сертификат за Инвеститор Клас А от Министерство на икономиката.

Виж повече

 

„Монди Стамболийски” ЕАД е част от Монди Груп – водеща международна група в производство на хартия и опаковки, с над 26 000 служители в 30 страни в цял свят. Предприятието е най-големият производител на целулоза и хартия в България и предоставя крафт хартия на множество преработватели в Европа, Азия и Африка.

Служителите и тяхното многообразие са най-големият актив на компанията. Монди Стамболийски ЕАД предоставя динамична и удовлетворяваща среда, в която хората имат възможност да разгърнат своя потенциал.

Устойчивостта е съществена част от бизнеса на компанията, тъй като тя знае, че успехът й в бъдеще е свързан с благополучието на служителите й и доброто състояние на общностите и средата, в която работи.

Ако искате да работите в бързоразвиваща се среда сред множество мотивирани хора, които се стремят към успеха, то Монди е мястото за Вас. Ще имате възможност да развиете своя потенциал и този на компанията в среда, която предлага голяма разнообразие от възможности.

Виж повече

 

FICOSOTA e българска компания, позната с марките Savex, Exo, Teo, Feya, Milde, Emeka, Maretti, Motto, Livity.

В момента, всички продукти на компанията се произвеждат в гр. Шумен, България, в собствени и модерно оборудвани фабрики. При нас, можете да прилагате вашите знания в областта на Автоматизация, Инженеринг, Поддръжка на съоръжения и други технически сфери.

За 25 години успяхме да разширим портфолиото си до над 20 марки, построихме 7 фабрики и два логистични центъра и стъпихме на повече от 65 пазара. Над 1300 човека в Европа,  Америка  се грижат, FICOSOTA да произвежда, предлага на пазара  и непрекъснато да подобрява продуктите си така, че да задоволяват потребностите и изискванията на нашите потребители.

Виж повече

 

Юбисофт София, основано през 2006 г., е най-голямото гейм дев студио в България с капацитет самостоятелно да разработва ААА игри. През годините българският екип има значим принос в разработката на игри от световноизвестните поредици Prince of Persia, Tom Clancy’s Ghost Recon и Assassin’s Creed. Креативността и качеството на работа в София не отстъпват на стандартите на Юбисофт във всяка една друга точка по света и българските специалисти се ползват с изключително уважение като едни от най-добрите в индустрията. В момента в студиото работят над 200 души, с тенденцията екипът да продължава да се разраства устойчиво. За своите 12 години на пазара Юбисофт София има издадени над 17 заглавия, а в момента работи по създаването на няколко световноизвестни игри, сред които Tom Clancy’s The Division 2, Beyond Good and Evil 2 и Skull & Bones.

Виж повече


Само 6 години след създаването си HRS Bulgaria се позиционира твърдо на пазара като една от най-динамично развиващите се български HR агенции, която скоро стъпи и на международна
почва. Партнира си с глобални компании от всички сектори и месечно разполага с над 300
актуални работни позиции, внимателни селектирани за начални и мениджмънт нива. HRS
Bulgaria предлага пълен пакет от HR услуги на бизнеси, а на отделните кандидати за работа –
кариерна консултация, подготовка за интервю и CV check.
Виж повече

Uber разработва най-голямата в света логистична платформа, която дава възможност хора, храна, товари и пратки да стигнат от точка А до точка Б. Услугите се предоставят в повече от 600 града в над 80 държави. Компанията има една от най-добре развитите технологии за автономни автомобили и е исторически най-бързо растящата организация в света. A инженерният офис в София е един от първите технологични офиси, извън Сан Франциско и отговаря за Tax & Compliance в глобален мащаб.
Разгледайтевъзможностите в Uber Sofia и се запознайте секипа (+#LadyEng екипа).

Виж повече
Принтек България е технологична компания, специализирана в доставката, интеграцията и поддръжката на цялостни IT системни решения. В партньорство с водещи световни производители и доставчици, компанията притежава богат опит в реализацията на големи проекти за обществения и частния сектор. Принтек България е част от Printec Group of Companies , лидер в транзакционни технологии в Централна и Източна Европа, предлагайки широк спектър от интегрирани решения, които спомагат за усъвършенстване на човешките взаимоотношения, правейки ежедневието по-лесно.
Виж повече

 

“Сенсата Технолоджис” е един от водещите световни доставчици на сензори, електрическа защита, контролери и решения за управление на захранването. Компанията има заводи и бизнес центрове в 12 държави на три континента. Продуктите на „Сенсата“ подобряват безопасността, ефикасността и комфорта на милиони хора всеки ден чрез приложения в различни индустрии като автомобилостроене, самолетостроене, военна индустрия, тежкотоварни превозни средства, отопление и климатизация, информационни технологии, телекомуникации и морски приложения.

За „Сенсата Технолоджис България“

„Сенсата Технолоджис“ има над 4,000 служители в три локации в България – София, Ботеврад и Пловдив. В София компанията има Бизнес център със звено „Дизайн инженеринг“, Тестова лаборатория, която е най-голямата за компанията в света, офис „Механизация“, както и Център за споделени услуги и Център за обслужване на клиенти. В завода в Пловдив компанията произвежда сензори за налягане за автомобилната индустрия, както и високотехнологични продукти за селскостопанската индустрия, медицината и др. В завода в Ботевград „Сенсата“ произвежда високотемпературни сензори за автомобилната индустрия.

За повече информация посетете интернет страницата на „Сенсата Технолоджис“: www.sensata.com

Виж повече

 

SmartIT е софтуерна компания за разработка на собствени продукти (финансови системи и платформи) и администриране на ИКТ инфраструктура със значим опит в България и страните от региона на Централна и Източна Европа. SmartIT специализира в разработването и поддържането на комплексни корпоративни бизнес решения като ERP, Business Inteligence, FinTech платформи и други основополагащи и интегриращи софтуерни системи.

Плановете за разрастване на SmartIT са за достигане на численост от 200 служители в следващите 2 години. За този период ще бъдат инвестирани над 7,5 млн. лева в обезпечаване на новите операции.

В SmartIT работят 106 служители в различни направления – софтуерна разработка, софтуерна и системна архитектура, QA, BI, бизнес анализ, управление на проекти, системна и мрежова администрация, техническа поддръжка и други. SmartIT оперира с 3 офиса за разработка и поддръжка в България – в София, Пловдив и Варна, и с 1 офис в Украйна – в Киев. Управлението и централният офис на SmartIT е в София, където работят по-голяма част от служителите.
Виж повече
Loading