Компании

Генерален партньор

Обединявайки страст към технологиите и истински вдъхновено инженерство, Мелексис проектира, разработва и доставя иновативни решения, в сферата на микроелектрониката. Te дават възможност на проектантите да претворят идеите в приложения, които оформят най-доброто възможно бъдеще. Напредналите технологии и съвременни продукти на компанията адресират предизвикателствата за интегриране на сензори, управление и комуникация в продукти и системи от следващо поколение, които подобряват безопасността, повишават ефективността и устойчивостта, както и подобряват комфорта.За повече информация, посетете: www.melexis.com

Виж повече

Партньор

GTT променя глобалните комуникации, за да обслужва клауд-базирано бъдеще, свързващо хора от различни организации, по целия свят и с всяко приложение в облака. Нашите клиенти разчитат на изключителния ни опит в обслужването, основано на основните ни ценности – семплост, бързина и гъвкавост. Компания класирана във Fortune Future 50, GTT притежава и поддържа глобална Tier 1 мрежа и предоставя изчерпателен набор от услуги за мрежови и облачни услуги във всяка локация по света.

Виж повече

Siemens България е част от Siemens AG – световен лидер в производството на надеждни и иновативни продукти, технологии и решения в сферата на електрификацията, автоматизацията и дигитализацията. Компанията е водещ доставчик на висококачествени технологии за индустрията, енергетиката, транспорта и инфраструктурата.Със своите повече от 500 служители в България дружеството се стреми да подобрява качеството на живот и да предоставя продукти и услуги, които движат света напред. Siemens България е надежден работодател на близо 250 души в региона на град Правец, където през 2005 година бе открита фабрика за измервателна апаратура за продукти високо напрежение.

Професионализмът и експертизата на българските инженери се радват на голямо признание в структурата на Siemens AG. В България са локализирани два компетентни центъра. Български специалисти работят по проекти на Siemens в областта на енергийния инженеринг в Европа, Азия или другаде по света. Друг съществен принос на местния ноу-хау и експертиза е дейността на Центъра за иновации в сградните технологии.

Виж повече

УниKредит Булбанк е част от водещата европейска финансова институция УниКредит и най-голямата банка в България – лидер в областта на Корпоративно, Инвестиционно и Частно банкиране и сред основните банки на пазара в банкирането за граждани и домакинства. В България -Групата е представена още чрез УниКредит Факторинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг и УниКредит Лизинг.Банката следва ясна и последователна стратегия за управление на човешките ресурси, което ни позволява да сме социално отговорен работодател и предпочитано място за работа. Като част от водеща европейска финансова институция ние се стремим да привличаме, развиваме и задържаме най-добрите таланти.

УниКредит Булбанк се стреми да предлага нов начин на банкиране и иновативни решения за своите клиенти. Банката инвестира в развитието на младите хора чрез международни образователни и стажантски програми, обучения, проекти и партньорства със студентски асоциации.

Стажантската програма на банката дава шанс на талантливи студенти да започнат своята кариера в УниКредит Булбанк. През 2018 програмата ще се проведе за единадесета поредна година. Година по-рано в нея участваха над 360 студента, като повече от 120 останаха на работа и след края на програмата.

Банката предлага позиции в областите Банкиране на дребно, Корпоративно, Инвестиционно и Частно банкиране, Информационни технологии, Финансови пазари, Карти, Операции, Риск, Банкова сигурност, Обслужване и удовлетвореност на клиентите, Маркетинг и реклама, Връзки с обществеността, Човешки ресурси.

Стажантите могат да бъдат част от екипа на УниКредит Булбанк за 3 до 6 месеца в периода май-декември и ще имат възможност да работят рамо до рамо с доказани професионалисти.

Ако искате да се включите в Стажантската програма, може да изпратите е-mail на Internship@UniCreditGroup.Bg със Subject: Internship 2018 и предпочитаната област за реализиране на стаж.

Виж повече

Семейството на Кока-Кола Хеленик в България се състои от над 1900 ангажирани служители.Част сме от Coca-Cola HBC Group, най-голямата компания бутилировач и партньор на The Coca-Cola Company. Ежедневната ни мисия е да доставяме радост на 595 милиона потребители, предлагайки им избор от над 136 глобални и любими местни брандове, във важните за тях моменти, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Ние сме силен и талантлив екип, който постига отлични резултати, като побеждава и се учи всеки ден в 28 страни, на 3 континента. Нашият успех идва от съвместната ни работа като един, за да постигнем позитивна промяна в местните общности, в които работим.

Уникалната ни структура в България, предоставя много и разнообразни възможности за развитие в областта на Производството, Логистиката, Продажбите, Маркетинга, Финансите, Човешките ресурси, IT системи и решения, Връзки с обществеността, Център за споделени услуги в областта на Финанси и ЧР и много други, някои неочаквани, но винаги вълнуващи.

Ние вярваме, че хората ни са тайната съставка в рецептата на Coca-Cola HBC.

Виж повече

“ЛИБХЕР – ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА” ЕООД е част от международния концерн “Либхер”. В нашите повече от 140 дружества по цял свят работят над 44 000 сътрудника.От създаването си през 2000 година фирма “Либхер – Хаусгерете Марица” ЕООД инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала.

В завода ни до Пловдив работят над 1900 сътрудници. Ние произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата “Инвеститор на годината”, а в рамките на наградите Plus X Awards “Либхер” постоянно се избира за “Специализирана търговска марка”.

За поредна година “Либхер – Хаусгерете Марица” ЕООД е част от събитието BEST Engineering Week. Това за нас е удоволствие, защото се срещаме с мотивирани и ориентирани студенти, на които имаме какво да покажем и от които имаме какво да научим. Инвестирайки огромни ресурси и време в развитието на сътрудниците си и предлагайки много стажантски и стипендиантски програми “Либхер – Хаусгерете Марица” ЕООД е идеалното място за старт на кариерата на инженери по машиностроене, автоматизация, електротехника и ИТ специалисти по вградени системи.

Виж повече

Melon e българска софтуерна аутсорсинг компания. Екипът ни се състои от над 150 млади и висококвалифицирани специалисти в областта на уеб и мобилните технологии (.NET, PHP, Python, SharePoint, HTML/JS, iOS, Android, Windows Phone, PhoneGap, Xamarine, Adobe AIR), интерактивните медии, дизайна и осигуряване на качество. Имаме офиси в София, Велико Търново и Скопие. И при уеб, и при мобилни технологии покриваме всички основни и най-разпространени технологии за разработка на сървърната и фронт-енд (потребителска) част на приложенията.

Виж повече
DXC Technology възникна през 2017 в следствие на сливането на два корпоративни гиганта в ИТ индустрията – Computer Sciences Corporation (CSC) и Enterprise Services компанията на HPE. New, but not born yesterday – независимо от новото име на бранда, компанията е с дългогодишен опит и традиции – историята ни датира от далечната 1959г. Глобално 150,000 служители работят за DXC Technology. Техните опит и експертиза позволяват на компанията да напралява уверено своите клиенти в дигиталното бъдеще. В България, DXC Technology е представена с двете си подразделения Ди Екс Си България ЕООД (софтуерното звено на DXC) и Ентърпрайз Сървисис България ЕООД. Под логото на DXC в страната работят близо 4000 служители разпределени в три офиса – два в София и един във Варна.
Компанията дава възможност за работа и трупане на експертиза в различни сфери на бизнеса с разнообразни иновативни технологии – Cloud computing, Big Data, Digital Transformation etc.
Виж повече
“Сенсата Технолоджис” е един от водещите световни доставчици на сензори, електрическа защита, контролери и решения за управление на захранването. Компанията има заводи и бизнес центрове в 12 държави на три континента. Продуктите на „Сенсата“ подобряват безопасността, ефикасността и комфорта на милиони хора всеки ден чрез приложения в различни индустрии като автомобилостроене, самолетостроене, военна индустрия, тежкотоварни превозни средства, отопление и климатизация, информационни технологии, телекомуникации и морски приложения.
За „Сенсата Технолоджис България“
„Сенсата Технолоджис“ има над 4,000 служители в три локации в България – София, Ботеврад и Пловдив. В София компанията има Бизнес център със звено „Дизайн инженеринг“, Тестова лаборатория, която е най-голямата за компанията в света, офис „Механизация“, както и Център за споделени услуги и Център за обслужване на клиенти. В завода в Пловдив компанията произвежда сензори за налягане за автомобилната индустрия, както и високотехнологични продукти за селскостопанската индустрия, медицината и др. В завода в Ботевград „Сенсата“ произвежда високотемпературни сензори за автомобилната индустрия.
За повече информация посетете интернет страницата на „Сенсата Технолоджис“: www.sensata.com
Виж повече
VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги, които отговарят на най-високите професионални стандарти. В компанията ученето,
обучението, развитието на лидери и професионалисти е ключово и има за цел да гарантира, че VIVACOM е готова да посрещне предизвикателствата на пазара
Ние ценим високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение.  Ако притежавате тези качества, не се колебайте да кандидатствате при нас.
Виж повече
Loading