Компании

Генерален партньор

Обединявайки страст към технологиите и истински вдъхновено инженерство, Мелексис проектира, разработва и доставя иновативни решения, в сферата на микроелектрониката. Te дават възможност на проектантите да претворят идеите в приложения, които оформят най-доброто възможно бъдеще. Напредналите технологии и съвременни продукти на компанията адресират предизвикателствата за интегриране на сензори, управление и комуникация в продукти и системи от следващо поколение, които подобряват безопасността, повишават ефективността и устойчивостта, както и подобряват комфорта.За повече информация, посетете: www.melexis.com

Виж повече

Партньор

GTT променя глобалните комуникации, за да обслужва клауд-базирано бъдеще, свързващо хора от различни организации, по целия свят и с всяко приложение в облака. Нашите клиенти разчитат на изключителния ни опит в обслужването, основано на основните ни ценности – семплост, бързина и гъвкавост. Компания класирана във Fortune Future 50, GTT притежава и поддържа глобална Tier 1 мрежа и предоставя изчерпателен набор от услуги за мрежови и облачни услуги във всяка локация по света.

Виж повече

Siemens България е част от Siemens AG – световен лидер в производството на надеждни и иновативни продукти, технологии и решения в сферата на електрификацията, автоматизацията и дигитализацията. Компанията е водещ доставчик на висококачествени технологии за индустрията, енергетиката, транспорта и инфраструктурата.Със своите повече от 500 служители в България дружеството се стреми да подобрява качеството на живот и да предоставя продукти и услуги, които движат света напред. Siemens България е надежден работодател на близо 250 души в региона на град Правец, където през 2005 година бе открита фабрика за измервателна апаратура за продукти високо напрежение.

Професионализмът и експертизата на българските инженери се радват на голямо признание в структурата на Siemens AG. В България са локализирани два компетентни центъра. Български специалисти работят по проекти на Siemens в областта на енергийния инженеринг в Европа, Азия или другаде по света. Друг съществен принос на местния ноу-хау и експертиза е дейността на Центъра за иновации в сградните технологии.

Виж повече

УниKредит Булбанк е част от водещата европейска финансова институция УниКредит и най-голямата банка в България – лидер в областта на Корпоративно, Инвестиционно и Частно банкиране и сред основните банки на пазара в банкирането за граждани и домакинства. В България -Групата е представена още чрез УниКредит Факторинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг и УниКредит Лизинг.Банката следва ясна и последователна стратегия за управление на човешките ресурси, което ни позволява да сме социално отговорен работодател и предпочитано място за работа. Като част от водеща европейска финансова институция ние се стремим да привличаме, развиваме и задържаме най-добрите таланти.

УниКредит Булбанк се стреми да предлага нов начин на банкиране и иновативни решения за своите клиенти. Банката инвестира в развитието на младите хора чрез международни образователни и стажантски програми, обучения, проекти и партньорства със студентски асоциации.

Стажантската програма на банката дава шанс на талантливи студенти да започнат своята кариера в УниКредит Булбанк. През 2018 програмата ще се проведе за единадесета поредна година. Година по-рано в нея участваха над 360 студента, като повече от 120 останаха на работа и след края на програмата.

Банката предлага позиции в областите Банкиране на дребно, Корпоративно, Инвестиционно и Частно банкиране, Информационни технологии, Финансови пазари, Карти, Операции, Риск, Банкова сигурност, Обслужване и удовлетвореност на клиентите, Маркетинг и реклама, Връзки с обществеността, Човешки ресурси.

Стажантите могат да бъдат част от екипа на УниКредит Булбанк за 3 до 6 месеца в периода май-декември и ще имат възможност да работят рамо до рамо с доказани професионалисти.

Ако искате да се включите в Стажантската програма, може да изпратите е-mail на Internship@UniCreditGroup.Bg със Subject: Internship 2018 и предпочитаната област за реализиране на стаж.

Виж повече

Семейството на Кока-Кола Хеленик в България се състои от над 1900 ангажирани служители.Част сме от Coca-Cola HBC Group, най-голямата компания бутилировач и партньор на The Coca-Cola Company. Ежедневната ни мисия е да доставяме радост на 595 милиона потребители, предлагайки им избор от над 136 глобални и любими местни брандове, във важните за тях моменти, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Ние сме силен и талантлив екип, който постига отлични резултати, като побеждава и се учи всеки ден в 28 страни, на 3 континента. Нашият успех идва от съвместната ни работа като един, за да постигнем позитивна промяна в местните общности, в които работим.

Уникалната ни структура в България, предоставя много и разнообразни възможности за развитие в областта на Производството, Логистиката, Продажбите, Маркетинга, Финансите, Човешките ресурси, IT системи и решения, Връзки с обществеността, Център за споделени услуги в областта на Финанси и ЧР и много други, някои неочаквани, но винаги вълнуващи.

Ние вярваме, че хората ни са тайната съставка в рецептата на Coca-Cola HBC.

Виж повече

“ЛИБХЕР – ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА” ЕООД е част от международния концерн “Либхер”. В нашите повече от 140 дружества по цял свят работят над 44 000 сътрудника.От създаването си през 2000 година фирма “Либхер – Хаусгерете Марица” ЕООД инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала.

В завода ни до Пловдив работят над 1900 сътрудници. Ние произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти. Превъзходното качество и дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции. До момента фирмата е отличавана 3 пъти с наградата “Инвеститор на годината”, а в рамките на наградите Plus X Awards “Либхер” постоянно се избира за “Специализирана търговска марка”.

За поредна година “Либхер – Хаусгерете Марица” ЕООД е част от събитието BEST Engineering Week. Това за нас е удоволствие, защото се срещаме с мотивирани и ориентирани студенти, на които имаме какво да покажем и от които имаме какво да научим. Инвестирайки огромни ресурси и време в развитието на сътрудниците си и предлагайки много стажантски и стипендиантски програми “Либхер – Хаусгерете Марица” ЕООД е идеалното място за старт на кариерата на инженери по машиностроене, автоматизация, електротехника и ИТ специалисти по вградени системи.

Виж повече

Volvo Group е основана на идеята, че технологиите трябва да служат на нуждите на хората. Нашите клиенти ползват произведените от нас камиони, автобуси, строителна техника, двигатели и услуги, за да задвижват прогреса и устойчивото развитие в цялото общество.

Ние сме около 95,000 служители в 190 страни и заедно споделяме мисията „Благосъстояние чрез транспортни решения“. „Волво Груп България” ЕООД е част от Volvo Group. Ние сме търговска организация със сервизна мрежа за марките камиони Volvo и Renault. Имаме 4 сервизни точки на територията на страната: София, Пловдив, Бургас и Варна. Сервизната ни мрежа обслужва и двете марки с фокус върху качеството и удовлетвореността на клиентите.

Да се сервизират камиони не е като ремонт на лек автомобил. Всяка секунда допълнителен престой на камиона в сервиза струва пари. Всяка минута, когато не са на пътя, те са допълнителен разход за собственика. Нашата цел е да подпомагаме клиентите си като осигурим максимален пробег на техните автомобили, извършвайки качествени услуги и бързи доставки на оригинални резервни части. Дори когато сме под напрежение, ние търсим най-доброто решение за нашите клиенти. За повече информация, посетете: www.renault-trucks.bg

Виж повече

Melon e българска софтуерна аутсорсинг компания. Екипът ни се състои от над 150 млади и висококвалифицирани специалисти в областта на уеб и мобилните технологии (.NET, PHP, Python, SharePoint, HTML/JS, iOS, Android, Windows Phone, PhoneGap, Xamarine, Adobe AIR), интерактивните медии, дизайна и осигуряване на качество. Имаме офиси в София, Велико Търново и Скопие. И при уеб, и при мобилни технологии покриваме всички основни и най-разпространени технологии за разработка на сървърната и фронт-енд (потребителска) част на приложенията.

Виж повече

IBM is a global technology and innovation company headquartered in Armonk, NY. We are the largest technology employer in the world, employing 380,000 IBMers serving clients in 170 countries. For more than 100 years, IBM has been embedded in the evolution of business, society, and the technologies that power it—along with the communities we operate in—enabling clients to transform themselves, era after era.

Today, IBM is a cognitive solutions and cloud platform company with one purpose: to be essential to our clients and to the world. We invest more than $6 billion a year in R&D, and just completed our 25th year of patent leadership. IBM’s technology and talent have the power to help transform institutions, communities and the quality of life for people around the world.

Over the past 80 years, IBM has been present in the region of South East Europe. In Bulgaria, IBM has just marked 65 years of presence on the local market and ever since, the company had been working with governments, universities and different institutions to support country’s ‘national agendas, improve education, revitalize cities, address the challenges of economic growth and many more.

Виж повече

SBTech was established in 2007 to help betting businesses around the globe live up to their challenge. Ever since the company has been providing cutting-edge sports betting solutions to its customers. SBTech is constantly growing to become a leading eGaming software developer.

Today the company is a popular provider of online and offline sports betting solutions. SBTech currently employs over 1000 professionals working at our offices in Israel, Bulgaria (Sofia and Plovdiv), Gibraltar, Ukraine, Malta and UK. They all enjoy what they do and take pleasure in finding creative solutions for the everyday issues. Their expertise, commitment and experience are easily seen in the company’s achievements. Our efforts have brought about a powerful, stable and secure platform. It is being increasingly adopted by the gaming operators worldwide. We consider that to be an acknowledgement of its merits.

We hire the best and give them the tools to become even better! Career opportunities are only limited by your ability, motivation and imagination. Join SBTech and learn from the best in this business.

Виж повече
ЛЕМ България е 100% дъщерно дружество на „ЛЕМ Холдинг“ – световен пазарен лидер в предоставянето на иновативни и висококачествени решения за измерване на електрически параметри. Заводът в София произвежда преобразуватели на ток и напрежение, които намират широко приложение в сферата на промишлеността, битовата електроника, електротранспорта и възобновяемите енергийни източници. „ЛЕМ Холдинг“ притежава производствени центрове в Китай, Швейцария, България и Япония. С регионални офиси в близост до своите клиенти компанията има възможност да предложи безупречно обслужване по целия свят. От 1986 година ЛЕМ е регистрирана на швейцарската стокова борса, като борсовият символ на компанията е LEHN.
Виж повече
DXC Technology възникна през 2017 в следствие на сливането на два корпоративни гиганта в ИТ индустрията – Computer Sciences Corporation (CSC) и Enterprise Services компанията на HPE. New, but not born yesterday – независимо от новото име на бранда, компанията е с дългогодишен опит и традиции – историята ни датира от далечната 1959г. Глобално 150,000 служители работят за DXC Technology. Техните опит и експертиза позволяват на компанията да напралява уверено своите клиенти в дигиталното бъдеще. В България, DXC Technology е представена с двете си подразделения Ди Екс Си България ЕООД (софтуерното звено на DXC) и Ентърпрайз Сървисис България ЕООД. Под логото на DXC в страната работят близо 4000 служители разпределени в три офиса – два в София и един във Варна.
Компанията дава възможност за работа и трупане на експертиза в различни сфери на бизнеса с разнообразни иновативни технологии – Cloud computing, Big Data, Digital Transformation etc.
Виж повече
Loading